Vælg en side

Når du skal planlægge et bålsted, er der en række ting, som du skal huske. Først og fremmest skal dit bål højst have en diameter på 120 cm. Derefter giver Beredskabsstyrelsen denne vejledning: Bålstedet skal placeres mindst 10 meter fra bygninger, og hvis disse bygninger har stråtækte tage, skal det placeres endnu længere væk – helst 15 meter.

Når du planlægger et bålsted, er det vigtigt, at du holder dig til disse regler og retningslinjer. Det er for din egen sikkerhed – og den sikkerhed for dine omgivelser.

Du skal desuden huske at holde øje med vejrudviklingen – hvis det blæser eller regner meget, skal du undlade at tænde et bål. Det er også vigtigt, at du overholder de lokale aftaler om røgfri afstand til dine naboer.

Få rabat på masser af bålstedet, ildsted og tilbehør

Hos Bål og Grill finder du et stort udvalg af bålsted, ildsteder og tilbehør. Og med vores rabatordning får du automatisk yderligere rabatter ved hvert køb – så det bliver endnu billigere at fyre op i bålstedet!

Gå på opdagelse blandt vores mange varianter af bålsteder – fra kompakte trækasser til store, individuelle stensatse. Du kan også finde et prisvenligt ildsted til dit bål – og et væld af andre lækkerier, såsom grillbestik, brændestole og meget mere!

Brug for ekstra hjælp?

Har du brug for råd og vejledning til at finde det helt rette bålsted? Hos Bål og Grill er vi her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit behov. Vi sidder klar på vores kundeservicetelefon, så du kan få hjælp, når du har brug for det.

Uanset om du leder efter et lille, kompakt bålsted til den private have eller et større bålsted til campingpladsen – vi gør alt, hvad vi kan, for at finde det bedste match til dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din båltur endnu mere hyggelig! 👌🔥🔥

Skal du bruge en bålgryde, ser her for at se det store udvalg af bålgryder!